Mini-musical en afscheid Marian Geurtsen

Mini-musical-2Na vier jaar het kinderkoor Mekkiko te hebben gedirigeerd, heeft Marian Geurtsen met Kerstmis voor het laatst voor haar zo vertrouwde kinderen gestaan. Vanwege de drukte die haar promotiestudie teweeg brengt, heeft ze moeten besluiten het kinderkoor over te dragen.

Het afgelopen jaar waren de kinderen naast de vieringen in veel bijzondere activiteiten te horen. Zo was er de openluchtmis in het Maximapark en de mini-musical ‘De kleinkinderen van Noah’. Deze musical heeft Marian zelf geschreven speciaal voor haar “eigen” kinderen.

Daarnaast waren er ook nog vele andere leuke activiteiten met Mekkiko. Zo deden ze mee met het kinderkorenfestival Leidsche Rijn, werd er gespeeld in de speeltuin van het Maximapark met aansluitend pannenkoeken eten bij Marian thuis. Op dierendag werd het familieconcert in het theater ’t Zand door het koor bijgewoond. Tot slot was er de suprisemiddag met spelletjes en pakjes met Sinterklaas. Dit is slechts een greep uit 1 jaar Mekkiko.

Op zaterdag 11 april zullen we als parochie van Marian afscheid nemen en haar bedanken voor haar inzet. Op deze dag zal om 15:00 uur in de Mariakerk de minimusical ‘De kleinkinderen van Noah’ opnieuw worden opgevoerd.

Dit is ook een gelegenheid voor ouders en kinderen om kennis te maken met het nieuwe kinderkoor van de parochie, want dirigente Miranda Simonis-Spies heeft het stokje van Marian overgenomen.

Mekkiko