De Speelgoedbank bedankt communicanten

“Bedankt voor een geweldige bijdrage!”

De medewerkers van de Speelgoedbank, hebben het volgende bericht gestuurd om te bedanken voor de prachtige donatie van de Vleutense communicanten van dit jaar:

“De Speelgoedbank mocht dit jaar in de Willibrordkerk het goede doel zijn voor de kinderen die de Eerste Heilige Communie deden. Wij, de vrijwilligers van de Speelgoedbank Het Speelkwartier, waren enorm blij en geraakt met de donatie die wij van jullie mochten ontvangen.

Wat doet de Speelgoedbank?
Bij de Speelgoedbank doen wij met speelgoed, wat ze bij de voedselbank doen met eten, wij geven het speelgoed aan kinderen waarvan de ouders het zelf niet kunnen betalen. Voor kinderen uit deze gezinnen is het hebben van speelgoed helemaal geen vanzelfsprekendheid. En ook al is het geen eerste levensbehoefte, voor de ontwikkeling van kinderen is speelgoed ontzettend belangrijk. De kinderen die de Speelgoedbank bezoeken mogen 4 keer per jaar gratis speelgoed uit komen zoeken in de winkel. En ze mogen dat houden. En als ze jarig zijn mogen ze nog iets extra’s uitzoeken.
Feest voor iedereen!
De communicanten kregen tijdens de bijeenkomst in Kerkestein een presentatie over de Speelgoedbank en zij werden in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in onze vrolijke “gratis” winkel aan de Strijkviertel in De Meern. De communicanten hebben enorm hun best gedaan om de spaardoosjes te vullen en daar willen wij ze hartelijk voor bedanken. De totale opbrengst van het sparen was maar liefst €444,- . De Speelgoedbank heeft onlangs haar 5-jarig jubileum gevierd. Mede door jullie mooie bijdrage konden we de kinderen die bij de Speelgoedbank komen op deze manier een feestelijke dag bezorgen.”Speelgoedbank foto