Gaat u met ons mee naar Lourdes?

Wellicht heeft u er al eens over nagedacht een reis naar Lourdes te maken. Of bent u eral eens geweest en wilt de kennismaking hernieuwen.

Op 28 april t/m 5 mei 2018 willen we met de parochie naar de Zuidfranse bedevaartsplaats gaan, waar Maria in 1858 is verschenen aan Bernadette.

We maken dan deel uit van de bedevaart geoganiseerd door het Aartsbisdom en reizen gezamelijk  per TGV.  We zullen de grot bezoeken, waar Maria is verschenen,de parochiekerken ook Bernadette’s geboortehuis. We nemen deel aan de sacramentsprocessie, de lichtprocessie en de Internationale Hoogmis. Wellicht ervaart u dan ook een beetje het wonder van Lourdes met de zorg en aandacht voor elkaar. Mocht u dit aanspreken dan nodigen wij u van harte uit om naar de informatie-avond te komen op:donderdag 1 februari in Kerkestein.  De aanvang /inloop is vanaf 19.30 uur.  Ook wordt er die mogelijkheid gegeven op zondag 4 februari na de mis om 11.00 uur in Kerkestein. 

Voor meer informatie en/of opgave kunt u contact opnemen met de contactpersoon bedevaarten Karin van der Helm, via email karin.vanderhelm@planet.nl of  telefonisch: 06-29244981