Kom een kijkje nemen! Kerkproeverij 16 september

Herkent u misschien één van onderstaande vragen?

  • “Ik ben hier net komen wonen en ken de omgeving en de mensen nog niet zo goed.” 
  • “Ik ben gelovig, maar ik weet niet zeker of ik mij thuis voel bij een geloofsgemeenschap. Ik durf niet zomaar naar de kerk te gaan”. 
  • “Ik mis mijn geloof, maar het is zo lang geleden. Hoe kan ik het weer oppakken?“

Zou het je dan wat lijken om een keer mee te gaan naar de viering op 16 september om 11 uur in de Willibrordkerk  in Vleuten?  Wij zouden het in ieder geval leuk vinden!

De viering op 16 september is voor nieuwe mensen een gelegenheid om zomaar de kerk binnen te komen om een viering mee te maken. Er wordt in deze viering nadrukkelijk rekening gehouden met gasten. Deze dag is speciaal georganiseerd voor nieuwe mensen of voor mensen die de kerkdienst willen proeven en daarna ook letterlijk proeven van eigengemaakte hapjes van parochianen bij een gezellig samenzijn met onze pastoor en medekerkgangers.

Deze dag is georganiseerd door: Leny, Gerda, Joyce, Heber, Amanda en zr. Lúcia met ondersteuning van Marja (pastoraal centrum). Heeft u vragen? Mail ons zr.lucia@casema.nl of stuur een WhatsApp bericht  0622097236 of via het pastoraal centrum 030-6774571 

“Kerkproeverij’ daagt uit om te bouwen aan een cultuur die uitnodigend is en die de drempel om (weer) een keer naar de kerk te gaan verlaagt. Wees welkom.