“Openluchtmis” gaat door IN Cinemec 4 september

De Openluchtmis gaat door, maar wegens grote kans op regen en veel wind wordt deze in de mooie grote bioscoopzaal gehouden met ruimte voor 650 mensen. Na afloop van de viering zal er wel een inzegening op het dak zijn!!!

Lees hier eerdere berichtgeving

Na het overweldigende succes van de openluchtmis in het Maximapark twee jaar geleden, is er op zondag 4 september weer een openluchtmis. Dit keer op het dakterras van Cinemec met uniek uitzicht over heel Utrecht en de parochie.

De opening van het seizoen 2016/2017 willen we daar graag als hele parochie samen vieren Het thema van deze viering is ‘stad van God en stad van de mens’.

We hopen ook dat veel gezinnen aanwezig zijn. Na afloop heeft u de gelegenheid om één niveau hoger het dak op te gaan, waarvandaan u aan alle zijden uitzicht heeft over de stad.

Voor de kinderen is er een bijzondere kindernevendienst. De kinderen sluiten halverwege weer aan, zodat zij ook echt iets meekrijgen van deze bijzondere viering op  zo’n bijzondere locatie. Mocht het weer niet goed genoeg zijn om de mis in de openlucht te houden dan is de grote zaal beschikbaar met 660 zitplaatsen Filmtheater en zalencentrum Cinemec ook wel genaamd de Sterrenkijker, is te vinden op het Berlijnplein 100 (bovenop de tunnel van de A2) en te herkennen aan de opmerkelijke rode kleur. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk.

Dus noteer vast in de agenda zondag 4 september: viering op het dakterras. U bent allen van harte welkom!

Lees ook de laatste Drieluik voor meer informatie.