Het Baken

Kerkelijk centrum Het Baken (Vleuterweide)

Het Baken is een klein gebouw in het winkelcentrum van Vleuterweide nabij de bibliotheek en het UCK.

De parochie Licht van Christus organiseert daar samen met de Torenpleinkerk geregeld activiteiten die op deze pagina te vinden zijn.

Het Baken Burchtpoort 7, makkelijk te bereiken met bus 28, halte centrum Vleuterweide.

Activiteiten in en om Het Baken

Iedere laatste vrijdag van de maand

Themabijeenkomst vrouwengroep

Korenfestival 10 mei

Voor de tweede keer wordt er weer een korenfestival georganiseerd op de Cultuurcampus, Burchtpoort, Vleuterweide. De datum: zaterdag 10 mei 2014. Start om 10.30 uur, waarna er de gehele dag op  verschillende locaties in de Cultuurcampus en het Winkelcentrum  Vleuterweide doorlopende optredens zijn van koren uit de regio, met als afsluiting om 16.00 uur een optreden van alle koren samen in de hal van het Amadeus Lyceum. Verdere informatie: Dirkje Westerbeek, tel. 030-8797566, email: dirkje@westerbeek.net

Campuslunch 22 juni

Op zondag 22 juni van 11.30 tot 13.15 is er de Campuslunch in het Baken als afsluiting van het seizoen. Vorig jaar waren er heel weinig mensen, misschien denkt U dat het alleen voor “het vaste groepje” is. Maar het is juist zo dat ieder uit kerk en buurt dan welkom is in Het Baken. Voor een kopje koffie, een lunch, ontmoeting en gezelligheid. Bent u van plan te gaan? Nodig dan eens iemand uit om mee te gaan!

Voor meer informatie: Riek den Engelsman, riekbloem@casema.nl / telefoon 030 8788181.

Open Huis

Elke dinsdagochtend is er ontvangst in de Huiskamer. Op een aantal dinsdagen is er een thema. Iedereen is overal van harte welkom.

15 april “Hoe Vier ik Pasen” door Idelette Otten

20 mei “Wat doet de Boodschappenplusbus”, door Bert en Annelies van Welzaam

17 juni Laatste Open Huis ochtend met een Lunch.