Veertigdagentijd en Pasen voor gezinnen

Ook dit jaar organiseert de Kindernevendienst tijdens de Vastenperiode weer speciale zondagsvieringen. Vanaf zondag 26 februari tot en met 9 april bereiden we ons wekelijks samen met de kinderen voor op het grote Paasfeest.

Met elkaar gaan we deze Veertigdagentijd op weg naar het Licht dat het duister overwint. In de verhalen die we deze periode horen leven we toe naar het Licht dat in de Paasnacht in onze kerken ontstoken zal worden. We nodigen kinderen uit om met ons naar de boeiende verhalen te luisteren, na te denken, te bidden en te knutselen.

Als er ouders zijn die het leuk vinden om mee te helpen, laat dit dan weten op zondag voor aanvang van de mis of stuur een mailtje naar Margreet Anches: info@margreetanches.nl.

Tijdens de Veertigdagentijd is er alleen kindernevendienst (of een familieviering) in de Willibrordkerk in Vleuten, om 11.00 uur. Alle kinderen uit de gehele parochie zijn uiteraard hierbij welkom! Palmzondag zal wel in beide kerken met gezinnen en kinderen gevierd worden. Aanvullingen of wijzigingen worden op de website www.lichtvanchristus.nl vermeld.

26 februari        Familieviering in de Willibrordkerk om 11:00 uur
5 maart              Vastenproject voor kinderen in de Willibrordkerk om 11:00 uur
12 maart            Vastenproject voor kinderen in de Willibrordkerk om 11:00 uur
19 maart            Vastenproject voor kinderen in de Willibrordkerk om 11:00 uur
26 maart            Vastenproject voor kinderen in de Willibrordkerk om 11:00 uur
2 april                 Palmpasen in Mariakerk om 9:30 uur en Willibrordkerk om 11:00 uur
7 april                 Kinderkruisweg in Mariakerk om 13:00 uur
9 april                 Familieviering Pasen in de Willibrordkerk om 11:00 uur