Bedevaarten

Utrechtse Bedevaart viert haar 275 jarig bestaan

De Utrechtse Broederschap van Onze Lieve Vrouw van Kevelaer bestaat dit jaar 275 jaar en dat gaan we vieren.PDF 3
Deze jubileum bedevaart wordt dit jaar gehouden op woensdag 19 en donderdag 20 augustus en zal een feestelijk karakter hebben.
Op de eerste dag zal er bij aankomst,na het openingslof, aan alle bedevaartgangers een gezamenlijke lunch worden aangeboden in de Schouwburg van Kevelaer.

Hulpbisschop Mgr. drs. H.W. Woorts zal ’s avonds voorgaan in de plechtige Eucharistie viering in de Mariabasiliek en aansluitend bij de lichtprocessie.

Jubileumlogo

Ter gelegenheid van het 275 jarig bestaan heeft het bestuur besloten om een nieuw logo te laten maken. Het nieuwe logo dat u hier ziet is ontworpen door Bert Middelweerd, zoon van de oud voorzitter mr. H.A.C. Middelweerd.
Voor de achtergrond is het wapen van de stad Utrecht getekend zoals dat in 1740 werd gebruikt en voor de voorgrond een afbeelding van de Genadekapel.
Een combinatie derhalve van het mooie historische symbool van de mantel van Sint Maarten en een kenmerkend beeld van het huidige Kevelaer.

Gaat u ook mee met deze jubileum bedevaart?

Wilt u ook mee met deze bijzondere bedevaart noteer dan bovengenoemde data in uw agenda of neem contact op met een van onderstaande broedermeesters.

De Meern

Mw. A. Vernooij tel. 030-666 66 41
Mw. H. Pouw-Veenendaal tel. 030-262 78 12  e-mail: lavdpouw@casema.nl

Vleuten

Mw. A. Helderman Enghlaan 7 tel. 030- 677 36 03 e-mail: anheld@hotmail.nl
Mw. T. Oostrum Past. Ohllaan 7 tel. 030-677 27 18 e-mail: t.oostrum@casema.nl