Kerkestein

Parochiecentrum Kerkestein

Achter de Willibrordkerk, verbonden met de kerk, bevindt zich het voormalig parochiecentrum uit 1993. Het centrum bestaat uit 2 grotere zalen, 1 grote en 1 kleine vergaderkamer en een administratieve ruimte. Voor die tijd stond er op die plaats een oude kosterswoning.

In parochiecentrum Kerkestein was ruimte voor de vele werkgroepen, koren en diverse parochie activiteiten. Het parochiecentrum was een ontmoetingsplaats voor het condoleren na avondwake en/of uitvaart. Er werden lezingen en cursussen gegeven. Ook was er gelegenheid voor enkele buitenkerkelijke activiteiten, zoals bridge of klaverjasgroepen.

Kerkestein werd geheel bestuurd door vrijwilligers van een stichting. In 2021 was er helaas geen opvolging voor het bestuur en was het vanwege Covid 19 een moeilijke periode voor verhuur en bijeenkomsten.

Er is besloten de stichting Kerkestein op te heffen en vanaf zomer 2020 wordt Kerkestein in zijn geheel verhuurd aan derden. Alle kerkelijke activiteiten vinden nu plaats in de koffiezaal achter de kerk en in het pastoraal centrum.

Neem contact op met het secretariaat voor reservering van een ruimte bij vergaderingen vanaf 5 personen (kleinere groepen verzoeken wij thuis samen te komen)