Geloofscursus

Sacramenten2Wil je graag katholiek worden, maar weet je niet welke stappen daarvoor genomen moeten worden? Of heb je zin om je opnieuw te verdiepen in jouw geloof en traditie? Misschien wil je jezelf enkel voorzichtig oriënteren op de katholieke kerk? Of vind je het moeilijk om jouw geloof te verwoorden?

Heel verschillende vragen, voor heel verschillende mensen die wij allemaal uitnodigen om deel te nemen aan de nieuwe geloofscursus.
Van november tot en met maart zal een catechesegroep van start gaan voor catechumenen (mensen die katholiek willen worden) en geïnteresseerden, voor mensen die nieuw zijn in de parochie en mensen die hier al vertrouwd zijn. Juist deze verscheidenheid is vruchtbare bodem voor gezamenlijk gesprek en een persoonlijke geloofsverdieping.

Aan het einde van de geloofscursus zullen enkele deelnemers door Doop en Vormsel opgenomen worden in de katholieke gemeenschap.


De bijeenkomsten worden ingeleid en begeleid door pastoor Martin Los en pastoraal werker Yuri Saris. Deze vinden gewoonlijk tweewekelijks plaats op zondag na de mis van 11.00 uur in het parochiecentrum te Vleuten.

Voor vragen en aanmelding kunt u een mail sturen naar het secretariaat [pastoraalcentrum@lichtvanchristus.nl]