Kindernevendienst 2 augustus 2020

Hallo allemaal,

De kindernevendienst houdt ook dit jaar een zomerstop, dit betekent dat we na de schoolvakantie weer zullen starten met de kinderactiviteiten in Vleuten en De Meern. Ook digitaal houden we even een zomerpauze. Voor wie de komende tijd inspiratie zoekt, verwijzen we je graag naar: www.kinderwoorddienst.nl. Hier vind je de lezing van de week, een gebed, knutsels en meer.

‘Samen delen’ is het mooie thema dit weekend. Als kinderen gevraagd wordt wat Jezus echt belangrijk vindt, dan komt het woord ‘delen’ al gauw bij de antwoorden naar voren. Het verhaal van het mirakel van de broden en de vissen staat maar liefst zeven keer in de Bijbel. De picknick van 5000 mensen die genoeg hadden aan vijf broden en twee vissen staat model voor het echte delen, zoals Jezus dat voorleefde.

Met de kinderen staan we stil bij samen delen. Vinden ze het moeilijk of juist leuk om anderen van hun dingen mee te laten genieten? Als je deelt, ontvang je zelf ook iets. Wat is dat dan? Met de kinderen zoeken we het uit!

Klik >>hier<< om naar de kindernevendienst van deze zondag 2 augustus te gaan.

We wensen jullie weer een fijne kindernevendienst thuis, samen met je familie! Meer inspiratie en informatie kunnen jullie vinden op de site www.kinderwoorddienst.nl

Zonnige groet!

Team Kindernevendienst De Meern en Vleuten