Vieringen en openstelling kerken Parochie Licht van Christus Kerstmis 2021

Na de nieuwe lockdown, en in aansluiting daarop de aangescherpte Covid regelgeving van de bisschoppen, heeft het pastorale team besloten om de vieringen in Parochie Licht van Christus in aangepaste vorm door te laten gaan. Het team zoekt met dit besluit de maximale mogelijkheden om mensen de gelegenheid te geven om Kerstmis te vieren.

 

Informatie reserveringen

Hier vindt u een overzicht van de vieringen en mogelijkheid om te reserveren:

https://shop.eventix.io/984b4599-f702-43db-919e-cfd9766e1a31/events?u=cb9927fc

Kerstavond, vrijdag 24 december 

Op Kerstavond worden er om 19.00 uur vanuit de Willibrordkerk en om 21.00 uur vanuit de Mariakerk Kerstvieringen live uitgezonden. Deze Eucharistievieringen worden zonder kerkgangers gehouden, maar kunnen live gevolgd of teruggekeken worden via https://www.lichtvanchristus.nl/kijk-online-mee-met-vieringen.

Eerste Kerstdag, zaterdag 25 december

Op Eerste Kerstdag is er in elke kerk een Eucharistieviering en een Gebedsviering. In de Mariakerk is er om 9.30 uur een Eucharistieviering. In de Willibrordkerk is er om 9.30 uur een gebedsviering (met extra aandacht voor kinderen) en om 11.00 uur een Eucharistieviering. Voor elke viering kunnen zich maximaal 50 kerkgangers inschrijven via de bovenstaande link. Deze vieringen kunnen live gevolgd of teruggekeken worden via https://www.lichtvanchristus.nl/kijk-online-mee-met-vieringen. Beide kerken zijn na de vieringen open tot 13.00 uur voor bezichtiging van de Kerststal, gebed en meditatie.

Tweede Kerstdag, Feest van de heilige Familie, zondag 26 december    

Op Tweede kerstdag is er in elke kerk een Eucharistieviering. De Eucharistieviering in de Mariakerk is om 9.30 uur en de Eucharistieviering in de Willibrordkerk is om 11.00 uur. Voor elke viering kunnen zich maximaal 50 kerkgangers inschrijven via de bovenstaande link. Deze vieringen kunnen live gevolgd of teruggekeken worden via https://www.lichtvanchristus.nl/kijk-online-mee-met-vieringen. De Mariakerk is tot 12.00 uur en de Willibrordkerk is tot 13.00 uur open voor bezichtiging van de Kerststal, gebed en meditatie.

Vieringen Oud & Nieuw

De viering op Oudjaarsavond in de Willibrordkerk vervalt in verband met de avondlockdown.

Op Nieuwjaarsdag is er om 10.00 uur een Eucharistieviering in de Mariakerk. Voor deze viering kunnen zich maximaal 50 kerkgangers inschrijven via de bovenstaande link. Deze viering kan live gevolgd of teruggekeken worden via https://www.lichtvanchristus.nl/kijk-online-mee-met-vieringen.

Overige vieringen tot 14 januari

Alle overige vieringen worden gehouden met maximaal 50 kerkgangers die zich kunnen inschrijven via de link op de parochiewebsite.

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van beleidswijzigingen. Volgt u de website van de parochie voor actuele informatie.