25 jarig priesterfeest pastoor M. Los

Het is bijna niet voor te stellen maar toch echt waar: woensdag 9 maart 2016 is het 25 jaar geleden, dat pastoor M. Los priester werd gewijd. Er zijn vast mensen die zich deze wijding nog kunnen herinneren.foto pastoor los

Omdat deze datum in de vastentijd valt, gaan we dit heuglijke feit vieren op zondag 10 april a.s. Wij willen u daarover nader informeren.

  • De viering is die dag zijn om 10.00 uur in de Mariakerk. Er is die dag geen viering in Vleuten.
  • Als u in verband met uw handicap graag een plaats wilt reserveren, dan kunt u bellen met het Pastoraal Centrum, tel. 030-6774571 op maandag 4 april, dinsdag 5 april of woensdag 6 april tussen 9.00 uur en 12.00 uur.  U wordt dan wel verwacht om 10 april uiterlijk om 9.45 uur in de kerk aanwezig te zijn.
  • Bij een feest hoort een cadeau, zo ook voor onze Pastoor. Wij hebben vernomen dat hij heel graag twee Christus-iconen wil, één voor het altaar in elk kerkgebouw. Wij weten zeker dat er mensen zijn die hem deze wens van harte gunnen en willen helpen om deze ook uit te laten komen. Een uiting van dank voor het vele werk wat hij al die jaren voor ons, parochianen, heeft gedaan. Als u wilt meedoen met een gezamenlijk cadeau van alle parochianen, dan verzoeken wij u uw bijdrage over te maken op rek. nr.  NL79RABO0367500787  t.n.v. Parochie Licht van Christus, o.v.v. cadeau pastoor Los.
  • Wilt u uw bijdrage liever contant geven, dan is er vanaf 27 februari elk weekend achter in beide kerken een collectebus aanwezig, waarin u uw envelop met inhoud kunt doen.
  • Wilt u de Pastoor graag persoonlijk feliciteren? Dat kan op 10 april na de dienst in de Schalm. Er zullen ook mensen zijn die dat graag willen doen, maar die dag niet in de gelegenheid zijn. Daarom stellen wij iedereen, die de pastoor persoonlijk geluk wil wensen, in de gelegenheid  dit ook schriftelijk te doen en wel op de volgende manier: Vanaf het weekend van 2 april a.s. liggen er achter in beide kerken 4 weekenden achter elkaar kaartjes klaar, waarop u uw felicitatie kan schrijven op een bij u passende manier. Dat kan meteen na de dienst. Maar u mag het kaartje natuurlijk ook mee naar huis nemen om thuis op uw gemak uw felicitatie te schrijven. Die kaartjes liggen op 10 april ook in de hal van de Schalm. De kaartjes MET felicitaties kunt u doen in een daarvoor bestemd bakje dat bij de kaartjes staat. Maar u mag ze na 10 april ook langs brengen op het Pastoraal Centrum.
    Tot 24 april kunt u het kaartje daar afgeven. Daarna gaan de kaartjes met elkaar in een map, zodat we pastoor Los nog een ‘boek’ met daarin persoonlijke woordjes van hopelijk vele parochianen kunnen geven als afsluiting van een bijzondere dag.

Met vriendelijke groeten,

Julia Schevers ( namens de jubileumcommissie)