Afscheidsviering Pastoraal Werker Yuri Saris

Zondag 20 augustus zal er om 10:00 uur een feestelijke Eucharistieviering zijn in de Mariakerk te De Meern. Yuri Saris neemt op deze dag na negen jaar afscheid als Pastoraal Werker van onze parochie. Er is die zondagochtend géén mis in de Willibrordkerk te Vleuten, zodat we deze dag hopelijk met zoveel mogelijk parochianen bij elkaar zijn.

Na afloop zal er buiten naast de kerk een gezellig samenzijn georganiseerd worden met koffie, thee en iets lekkers. Daarna kunt u rustig wat langer blijven zitten onder het genot van een drankje en wat hapjes. U heeft dan ook de gelegenheid om Yuri even persoonlijk aan te spreken. In het portaal van de kerk (en later bij de receptie buiten) zal een receptieboek klaarliggen. U kunt hierin uw dankwoordje of wens aan Yuri opschrijven. Dit receptieboek wordt na afloop van de receptie aan Yuri overhandigd.

U bent allen van harte welkom!
Zondag 20 augustus 10:00 uur
in de Mariakerk

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelfstandig naar de kerk te komen, dan zullen wij proberen vervoer voor u te regelen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat. We zoeken ook nog vrijwilligers die elk 1 of 2 parochianen willen rijden.
Secretariaat: secretariaat@lichtvanchristus.nl of tel: 030-6774571.