Kinderkerstspel Willibrordkerk

Misschien heb je al eens gehoord over de sfeervolle Kinderkerstviering in de Willibrordkerk in Vleuten? Tijdens deze kinderviering op Kerstavond wordt het kerstverhaal nagespeeld door een groep kinderen. Je kunt aangeven of je kind maximaal 4 zinnetjes wilt spreken, liever geen tekst of dat je kind liever kerstliedjes wil zingen in het koortje.

Graag nodigen wij de kinderen uit de groepen 1 tot en met 6 van de verschillende basisscholen in Vleuten, van harte uit om hieraan mee te doen. Ook kinderen van de groepen 7 en 8 zijn van harte welkom om mee te zingen in het gelegenheids kinderkoor.

Je kunt je kind aanmelden vóór 24 november as via het e-mailadres kinderkerstviering@hotmail.com   (Na 24 november worden de berichten van dit emailadres in één keer gelezen en daarna pas beantwoord)

De kinderkerstviering vindt plaats op Kerstavond, zondag 24 december 2023 om 18:00 uur in de Willibrordkerk in Vleuten.

Oefenmoment 1: zondag 17 december van 15:30 tot 16:30 uur

Oefenmoment 2: zondag 24 december van 14:00 tot 15:15 uur

Op zondag 24 december om 17:30 uur worden alle spelers verwacht in de Willibrordkerk, ouders kunnen dan om 17:45 uur in de kerk plaatsnemen.

Wij hopen van harte dat jouw kind een rol in het kerstspel wil vervullen en kijken uit naar een prachtig begin van Kerst!

Hartelijke groet,

Commissie Kinderkerstviering Sabine Simons, Jessica Teran en Dorien Bos.