Vacature Allround Financieel Medewerker (20 uur per week)

De parochie Licht van Christus heeft haar werkgebied in de voormalige gemeente Vleuten De Meern en alles wat daar in de realisatie van Leidse Rijn aan is toegevoegd.  De parochie heeft ca. 11.000 leden en een grote vrijwilligersgroep van meer dan 300 personen  die zich inzetten om de parochie te laten floreren.
Er is daarnaast een team van 3 betaalde parttime krachten die een en ander ondersteunen en de zaken ter hand nemen die niet door vrijwilligers (kunnen) worden gedaan.

Binnen dit team is de vacature ontstaan en de parochie is op zoek naar een gemotiveerde Allround Financieel Administratief Medewerker. Wil jij een uitdagende rol waarin je je financiële en administratieve vaardigheden kunt benutten, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou.

Heb je interesse of ken je iemand voor wie dit een passende functie kan zijn, bekijk dan hier de volledige vacaturetekst.

Ook zoekt de parochie iemand die ervaring heeft met financiële administratie om tijdelijk, tot de komst van een nieuwe medewerker, de plek in te vullen. Lijkt dit je een leuke en passende uitdaging voor enkele maanden? Dan horen we dat graag!

In de vacaturetekst staat hoe je kan solliciteren, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Mevr. S.R. Abrahams.