WJD Polen: kennismakings- en informatieavond

WJD-2Deze zomer vinden de Katholieke Wereldjongerendagen plaats in Polen. Ook uit onze parochie doet een groep jongeren mee aan dit bijzondere evenement.
Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd? En ben je tussen 16 en 30 jaar oud? Kom dan op vrijdag 19 februari om 19:00 uur naar de informatieavond die we organiseren.

Amanda Praseres, jongerenwerker van bisdom Utrecht, komt vertellen over haar ervaringen met de Wereldjongerendagen, en hoe het programma in Polen eruit ziet.

De reis duurt van 17 juli tot en met 2 augustus. De eerste week gaan we op weg met andere jongeren uit bisdom Utrecht en reizen we door Polen. We ontmoeten de lokale bevolking, bezoeken culturele bezienswaardigheden en ontmoeten bijzondere mensen met bijzondere verhalen. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan het indrukwekkende Auschwitz en is er vervolgens volop ruimte om onze ervaringen hierover te delen.

De tweede week verblijven we in Krakau en ontmoeten we jongeren uit de hele wereld. Elke dag is er iets te doen, zoals een jongerenfestival, concert en ontmoeting met paus Franciscus.

De totale kosten zijn €550 all-in, dit is inclusief vervoer, maaltijden, overnachtingen en alle activiteiten. Als je mee wilt gaan, maar de kosten zijn nog wat te hoog, laat dit dan gerust weten.

Meer informatie

– Kennismakings- en informatieavond jongeren parochie ‘Licht van Christus’
– Vrijdag 19 februari om 19:00 uur
– Pastoraal centrum, Pastoor Ohllaan 36 te Vleuten
– Zie ook onze website: www.tinyurl.com/wjd2016
– Voor vragen en informatie kan je contact opnemen met Yuri Saris: saris@lichtvanchristus.nl

WJD-k