Parochiedag zondag 8 september (Neem je ook iets mee?)

Op zondag 8 september organiseren we een gezamenlijke opening van het nieuwe parochiële jaar.

We starten met een Eucharistieviering 10:30 uur in de Willibrordkerk en hopen elkaar, groot en klein, na de viering in de tuin van het Pastoraal  Centrum te mogen ontmoeten. Na afloop van de viering is iedereen welkom in de tuin van het pastoraal centrum voor een gezamenlijke lunchmaaltijd en welverdiende aandacht voor onze vele vrijwilligers. Voor de kinderen zal een deel van de tuin ingericht zijn met spelletjes, speelkleed, knutseltafel en een springkussen.

Samen de lunch maken en ervan genieten!

Na afloop van de viering is iedereen welkom in de tuin van het pastoraal centrum voor een gezamenlijke lunchmaaltijd en welverdiende aandacht voor onze vele vrijwilligers.Voor deze parochiedag willen we graag samen de lunchmaaltijd maken én gebruiken.

Zou u dit jaar, indien mogelijk, iets willen brengen zelfgemaakt óf zelf gekocht voor op tafel?

U kunt uw bijdrage aan het lunchbuffet voorafgaand aan de viering afgeven bij het pastoraal centrum naast de kerk. Alle soorten gebak en hapjes, zowel hartig als zoet, zijn welkom!  Voor drankjes wordt gezorgd.

Als u voor de parochiedag iets lekkers mee gaat nemen, wilt u dit dan vooraf aan zr. Lúcia doorgeven? Zo kunnen we inschatten of er genoeg variatie zal zijn voor iedereen. Zr.Lúcia: 06-22097236 (Whatsapp) of zuster.lucia@gmail.com

De parochiedag door en voor ons allemaal; wees welkom!