Willibrordkerkhof lente- en zomerklaar maken 22 april

Op 22 april 2023, zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur zullen ruim 200 plantjes en een twintigtal coniferen worden vervangen.

Elk jaar aan het begin van de lente gaat het team onderhoud en beheer van het Willibrordkerkhof bekijken welke planten de winter niet goed hebben doorstaan. Ook is een aantal grafmonumenten verwijderd en op die plaatsen worden nieuwe plantjes geplant. Een aantal coniferen hebben de droge zomer niet goed overleefd en zullen vervangen worden.

Het is gezellig werken met elkaar en het geeft veel voldoening als de beplanting op het kerkhof de lente uitstraalt. Het zorgt er voor dat het Willibrordkerkhof een troostgevende plek is waar je waardig de overledenen kunt gedenken.

Vind je het leuk mee te helpen ?

Je bent van harte uitgenodigd om mee te komen helpen. Voor een goede organisatie van de werkzaamheden stuur een mail naar kerkhofvleuten@lichtvanchristus.nl

Fijn voor ons te weten met hoeveel mensen we de klus kunnen realiseren.

Meer nieuws over het Willibrordkerkhof:

 

Nieuw Publicatie bord Willibrordkerkhof Vleuten

Bij de ingang van het Willibrordkerkhof aan de Paddenaar in Vleuten stond een publicatie bord dat onvoldoende ruimte bood voor o.a. het presenteren van de plattegrond van het kerkhof. Het is de bedoeling dat in de nieuwe publicatie kast een grotere plattegrond komt zodat het voor de bezoekers duidelijk is waar een bepaald graf is te vinden. Naast de grotere plattegrond is nog ruimte voor het delen van aanvullende informatie. Het team Willibrordkerkhof vroeg zich af welke informatie naast een plattegrond nog meer gezocht wordt.

Graag ontvangen wij van u via een email naar kerkhofvleuten@lichtvanchristus.nl uw suggesties en ideeën.

 

Beheer en onderhoud team Willibrord kerkhof