Nieuw: Project familiekoor

In de aankondiging van de familievieringen is al even kort het project familiekoor genoemd. Hier volgt een ruimere uitleg en uitnodiging aan kinderen, ouders en grootouders om mee te zingen.

Een koor voor (groot)ouders en kinderen

Het idee is ontstaan om bij sommige familievieringen een projectfamiliekoor te organiseren. Kinderen en (groot)ouders oefenen 3 keer (kinderen apart met de overige kinderen van het kinderkoor, de volwassenen apart samen) ter voorbereiding op de familieviering.

Op deze manier kunnen gezinnen en kinderen ook door de muziek en zang anders en extra betrokken worden bij de mis, ook al hebben ze geen gelegenheid om elke week met het kinderkoor te repeteren.  Het lijkt ons een leuk en vormend aanbod voor ouders en kinderen samen in de geloofsopvoeding.

Wanneer zijn de repetities?

Voor de familieviering op 1 oktober wordt op de volgende data gerepeteerd:

– Kinderen kunnen elke donderdagmiddag van 15:30-16:45 uur komen repeteren in Kerkestein achter de Willibrordkerk te Vleuten (Pastoor Ohllaan 34-A). In bijzonder de laatste drie repetities op 14 september, 21 september en 28 september zijn gericht op de familieviering van 1 oktober.

– De volwassenen repeteren ook op 14 september, 21 september en 28 september in Kerkestein, maar dan in de avond  van 20:00-21:30 uur.

Aanmelding en vragen

Voor aanmelding en vragen kunt u mailen naar coördinator Arleen Oomes [dijkhuis56@zonnet.nl], of mailen of bellen naar dirigente Miranda Spies-Simonis [miranda.spies@hotmail.com] / 06-15861007.