Oproep: zing met Kerst mee met Uriël & kom repeteren!

Uriël zingt zoals gebruikelijk ook dit jaar de 2e nachtmis op kerstavond, zaterdag 24 december om 22.15 uur.

Wij nodigen u uit om op projectbasis lid te worden van ons koor om de kerstrepetities en de kerstnachtviering met ons mee te zingen.

Start maandag 31 oktober

De repetities zijn op maandagavond in de Mariakerk van 20.15 uur tot 22.15 uur. De kerstrepetities starten op maandag 31 oktober 2016. Er zijn 8 repetities  om de kerstviering voor te bereiden en met ondersteuning van de vaste koorleden de liederen in te studeren.

Voor de koffie of thee tijdens de repetities en het tijdelijk gebruik van de koormap vragen wij een eenmalige bijdrage van € 5,=.

Het zingen bij ons koor staat voorop, maar het koor is tevens een ontmoetingsplaats voor iedereen die op een of andere manier met geloof en kerk bezig wil zijn. Tijdens de repetitieavonden wordt ook aandacht besteed aan oefeningen voor stem, ademhaling en houding.

Wij verwelkomen van harte iedereen die van zingen houdt. Het maakt het, zowel voor ons als voor u, gemakkelijker en verdient daarom aanbeveling, dat u enige zangervaring hebt. Daarom vragen wij u om aan te geven bij welke stemgroep (sopraan – alt – tenor – bas) u thuishoort.

Meer informatie of aanmelden

U kunt informatie inwinnen of zich aanmelden via e-mailadres zangkooruriel@gmail.com

Tot ziens bij ons koor Uriël!